Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TIETOSUOJASELOSTE  Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24§

Laatimispäivä: 15.4.2018

 

Rekisterinpitäjä

Nimi: Fysiopalvelu Satu Kuutsa
Käyntiosoite: Linnansalmentie 12-14, 73100 Lapinlahti
p. 040-8220811, fysiopalvelu.kuutsa@gmail.com

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Nimi: Satu Kuutsa
Osoite: Hynyläntie 150
p. 040-8220811, fysiopalvelu.kuutsa@gmail.com

 

Rekisterin nimi

Fysiopalvelu Satu Kuutsan asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisterin henkilötietoja käytetään asiakkaan tunnistamiseen ja henkilöllisyyden varmentamiseen. Tämän lisäksi tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon (tutkiminen, hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä laskutus). Rekisteriä käytetään myös palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen (aikamuutokset).

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot:

·         Henkilön etu- ja sukunimi

·         Puhelinnumero

·         Sähköpostiosoite

·         Postiosoite

·         Henkilötunnus (tämä tallennetaan vain jos asiakkaalla on lääkärin lähete Kelan suorakorvausta varten)

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän nimi, puhelinnumero ja sähköposti saadaan asiakkaan kirjautumisen yhteydessä Nettiaika -ajanvarauspalvelun kautta. Tiedot voidaan kerätä asiakkaalta myös puhelimitse tai asiakas kirjaa ne vastaanotolla itse potilaskorttiin. Fysiopalvelu siirtää ajanvarauksen jälkeen asiakastiedot Nettiajasta manuaaliseen potilaskorttiin, jota käyttää vain fysioterapeutti Satu Kuutsa. Potilaskortteja säilytetään lukittujen ovien takana hoitohuoneessa.

Nettiaika-palvelu sijaitsee osoitteessa: https://nettiaika.fi/FysiopalveluSatuKuutsaNettiajan GDPR tietosuoja-asetus sekä varmuuskopiointi on huomioitu palvelun tarjoajan taholta. Nettiaika ei luovuta mitään tietoja eteenpäin.

 

REKISTERISELOSTE

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Fysiopalvelu Satu Kuutsa ei luovuta käyttäjien tietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä mihinkään muualle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Nettiajassa henkilötiedot suojataan normaalien IT-järjestelmien vaatimien tietoturva-asetusten mukaisesti. Potilasrekisterin ja Nettiajan (käyttäjätunnus ja salasana kysytään kirjautuessa) käyttöoikeus on vain Satu Kuutsalla. Hän käyttää Nettiaikaa ja potilasrekisteriä vain työtehtävissään, ei missään muussa tarkoituksessa.

 

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa Nettiaikaan ja potilasrekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Asiakkaalta kysytään ensimmäisellä hoitokäynnillä lupa asiakastietojen tallentamiseen. Jos hän on varannut hoitoaikansa Nettiajan kautta, niin lupa hyväksytään jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa omat tiedot asiakasrekisterissä sekä pyytää muuttamaan virheelliset tiedot tai halutessaan pyytää poistamaan kaikki tiedot asiakassuhteen päätyttyä rekisteristä. Tietojen muuttamisesta vastaa rekisterin yhteyshenkilö Satu Kuutsa.

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Käyttäjällä on oikeus kieltää hänen tietojensa hyödyntämistä suoramarkkinointia tai muuta asiakasviestintää varten. 

©2018 layout9 - suntuubi.com